• Productgroep
    Tonen
  • Merk
    Tonen

Z8 jassen

Gefilterd op: Wis selectie

Geen artikelen gevonden.

Z8 jassen

Z8 jassen mogen niet ontbreken in de kast. Ben je op zoek naar een Z8 jas? Dan ben je bij Humpy bij het juiste adres! In de winter verkopen we z8 winterjassen en in de zomer de z8 zomerjassen voor jongens en meisje met maatje 80 t/m 146. Leuk dit seizoen is dat de jassen reversible zijn. Dit houdt in dat de jassen aan beiden kanten gedragen kan worden. Super handig, want eigenlijk heb je 2 jassen in 1! Vaak heeft de ene kant van het z8 jasje een effen kleur en de andere kant een leuke all-over print.

Z8 winterjassen vs Z8 zomerjassen

Z8 winterjassen De jasjes zijn warm en per collectie voldoende gewatteerd. Zo zie je dat de Z8 zomerjasjes minder dik zijn en daarom perfect voor een zomerse dag. De Z8 winterjasjes zijn uiteraard warmer en daarom zeer geschikt voor het koude weer. Tip! Bij elke collectie verkopen we bijpassende accessoires om de outfit helemaal af te maken. Ben je benieuwd? Kijk hier.

Wij, Humpy, zijn Z8 STAR DEALER en verkopen daarom de gehele collectie van Z8. We doen ons best om de voorraad wekelijks bij te houden en bestellen artikelen na waar nodig is. Dit doen we tot de voorraad van de leverancier óók op is. Ben je dus op zoek naar een maat welke niet meer online staat? De kans is groot dat de maat dan wordt nabesteld!

Bekijk onze collectie snel voor een Z8 jas voor jongens of een Z8 jas voor meisjes.

Loading...

Filter op:

  • Productgroep
  • Merk
Tonen