Categorieën

Bye bye 2021

28 december 2021 | Blog

Bye bye 2021

Het einde van het jaar 2021 nadert, whoee! Wat is het jaar snel gegaan en wat waren we blij met het afgelopen jaar, ondanks natuurlijk de hele COVID-19 situatie. We willen al onze klanten van het afgelopen jaar bedanken, jullie zijn de beste! Ook zijn we enorm trots hoe team Humpy er dit jaar weer alles aan gedaan heeft om jullie te helpen. Team.. bedankt! En voor nu bye bye 2021, je was leuk!

 ✰

Een jaar met hoogte- en dieptepunten. Nou slaan we die dieptepunten even over en kijken we met veel plezier terug op de hoogtepunten. De lanceringen van onze populaire merken, mega handschoenen verkoop van Barts tijdens de koude dagen, vele drukte met de uitverkoop, samenwerkingen, de uitkering van de Humpy waardecheques en niet vergeten de Feetje family pyjama’s!

  ✰

En we gaan weer door! Ook in het jaar 2022 zijn we van de partij en hopen we na 14 januari onze winkels weer volledig te openen. En tot die tijd zijn we natuurlijk open voor click & collect, call & collect, de pas-tas of kun je jouw items online bestellen op onze webshop. Je betaalt geen verzendkosten als je de bestelling op wilt halen in de winkel en kunt jouw bestelling hier ook gemakkelijk weer retour brengen. Easy peasy!

Namens team Humpy wensen we iedereen een goede jaarwisseling en veel gezondheid in het jaar 2022. Ook wij hopen jullie natuurlijk snel weer te zien op onze webshop of in onze winkels. Liefs!