Categorieën

Lockdown 2.0

22 december 2021 | Blog

 

 

Daar gaan we weer!

De lockdown!

Tja, helaas pindakaas! Maar we gaan natuurlijk niet stil zitten.. want we gaan er alles aan doen om jullie toch te helpen, zowel online als in onze winkels. We willen de klanten die al bij ons besteld hebben heel erg bedanken, jullie zijn de beste! Benieuwd welke service we extra aanbieden? Zie hieronder…

 ✰

HUMPY BEZORGSERVICE

Yes, de vorige lockdown een groot succes en daarom weer van de partij: de Humpy bezorgservice. Woon je bij ons in de buurt? Onze eigenaar Melchior brengt de pakketjes GRATIS voor jullie langs. Je kunt online jouw bestelling plaatsen en tijdens het afrekenen kiezen voor de Humpy bezorgservice, easy peasy. Je krijgt dan een mailtje als we onderweg zijn. De Humpy bus rijd in onze regio: Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Zoeterwoude en Leiden.

  ✰

CLICK&COLLECT

Bestel jouw items online op onze webshop en kies voor GRATIS afhalen in een van onze winkels. Je ontvangt een mailtje als je bestelling klaarligt voor het ophalen. We zijn bijna elke dag geopend tot 17:00 uur. De deuren staan open en is toegankelijk voor iedereen. En wist je dat je in de parkeergarage van Katwijk de eerste 2 uur GRATIS kunt parkeren? Handig!

  ✰

 BESTELPAAL

Nieuw is bij ons de bestelpaal. In Humpy Katwijk en Noordwijk vind je een bestelpaal bij de deur waardoor je een kijkje kunt nemen op onze webshop en precies zien wat we hebben in de juiste maat. Als je gelukt hebt, kun je de gewenste items meteen meenemen mits het op voorraad is in het juiste filiaal. We zijn erg blij met de bestelpaal en ook onze klanten zijn tot nu toe enthousiast.  

CALL&COLLECT

Telefonisch geholpen worden? We zijn van de partij! Geef even een belletje naar een van onze winkels en bespreek met onze collega’s wat je zoekt of welk advies je wilt. Mocht je het later willen ophalen in een van onze winkels, dan kun je bij ons vanaf de deur betalen. Er is een pin en kassa beschikbaar.

Humpy Noordwijk:           Humpy Katwijk
☏ 071-3613176               ☏ 071-4076546 

✰ 

PAS-TAS

Liever eerst even passen en keuze maken? Dat kan! Kom langs in onze winkels en stel je pas-tas samen. Je kunt de tas dan thuis passen, beslissen en wat helemaal naar wens is mag afgerekend worden.

 

Samen staan we sterk!