Categorieën

Vingino zomercollecties 2022

29 maart 2022 | Blog

Sun=Fun

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, we merken dat we met ons hoofd al in de zomer zitten. Het leuke aan de zomer is nieuwe kleding, korte mouwen, zomerjasjes, spijkerjasjes, korte broeken en niet vergeten de jurkjes! Vingino is een van de favoriete merken en dat snappen we wel, want Vingino heeft letterlijk alles! Ook de nieuwste collecties van Vingino vind je op onze shop en natuurlijk in onze stenen winkels. Benieuwd naar Vingino kinderkleding? We vertellen hieronder meer..

  ✰

VINGINO BY SENNA – Mocht je denken, wie is Senna? We hebben het over Senna Bellod. Een jonge meid die d.m.v. vloggen een goedlopend bedrijf heeft opgericht. Ze heeft duizenden volgers op Instagram en is model bij o.a. Vingino. In samenwerking met Vingino kleding heeft ze nu de zomercollectie ontworpen en die shop je vanaf nu bij Humpy! De zomercollectie van Vingino x Senna is echt te leuk voor de meiden en begint vanaf maat 92-188. De collectie is gevuld met Vingino spijkerbroeken, heerlijke zomerse Vingino shorts, mooie Vingino blouses en natuurlijk Vingino shirts in allerlei kleuren! Maar ook allerlei soorten Vingino rokjes en jurkjes en en en en… Vingino bikini’s!

  ✰

VINGINO BY KIRAN – Vingino heeft een leuke samenwerking met Kiran Badloe. Samen hebben ze een toffe, sportieve, zomerse collectie ontworpen en deze items shop je natuurlijk bij ons! Mocht je denken.. wie is Kiran Badloe? Kiran is een Nederlandse windsurfer, hij is zelfs olympisch kampioen en 3x wereldkampioen! Deze Vingino collectie heeft daarom een surf style met kleuren als palmbladeren en zonsondergang oranje. Op vele items vind je het shaka gebaar. Dit is een Hawaiiaans gebaar voor hallo en word voornamelijk gebruikt door surfers. Naast de surf style kleuren is de collectie gevuld met surf musthaves. Toffe Vingino shirts, surf kimono en Vingino korte broeken.

  ✰

VINGINO BY DALEY – Nog een leuke collectie van Vingino is de kledinglijn van Daley Blind. Deze Vingino collectie is unisex en gaat vanaf maatje 92 tot 188. Deze sportieve collectie is uitgebracht in samenwerking met Daley Blind. De bekende profvoetballer  die onder contract staat bij Ajax. Je kunt de Vingino x Daley Blind collectie het beste herkennen door het DB logo. Dit logo is speciaal gemaakt voor deze samenwerking en vind je op alle items terug. De collectie is overigens best ruim qua aanbod en leuk om te weten… we hebben alles! Toffe Vingino broeken, natuurlijk ook Vingino korte broeken, mooie Vingino shirts van hoogwaardige kwaliteit en zomerse Vingino truien en vesten in vele kleuren. De collectie is unisex en daarom draagbaar voor alle Daley Blind fans!

  ✰

Nu het meeste van Vingino in onze winkels ligt en online staat, wachten we nog op een paar high summer collecties. Wil je op de hoogte blijven van alles wat we krijgen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zo mis je niks. En natuurlijk posten we ook veel op social media dus leuk als je ons volgt. @humpykidsteens