Categorieën

Z8 Wintercollectie

19 augustus 2022 | Blog

Z8 MINI/KIDS

Shop Z8 hier -> www.humpy.nl/z8

On the road together! De verkoop van de allernieuwste wintercollectie van Z8 is gestart! Enige tijd geleden ontvingen we de magazine vanuit Z8 en met enthousiasme bladerden we allemaal door het te gekke Z8 magazine heen. Even tussendoor… mocht je nieuwsgierig zijn.. je kunt deze magazine hier bekijken. Het was aftellen en we konden haast niet wachten tot de lancering en die is vandaag, jippie!

  ✰

De voorgaande jaren ging de Z8 lancering door leveringsproblemen en uiteraard corona even anders dan anders. Er werden meerdere drops gelanceerd in verschillende weken en dat kon best wel eens verwarrend zijn. Maar nu is het weer een oud en vertrouwde Z8 lancering want we droppen alles in 1x! Dit seizoen weer mooie warme Z8 winterjassen, leuk om te combineren met een mooie sjaal en muts. We zien verschillende soorten kleurcombi’s en er worden leuke printjes en stoffen met elkaar gecombineerd. Uiteraard is de all time favourite weer terug.. de Z8 Dean broek! Deze combineer je op alle Z8 truien en vesten en is daarom wederom een musthave in je kast. Voor de meiden dit seizoen een ontzettend leuke velours jumpsuit en we zijn ook helemaal weg van de reversible fake fur gilet. De collectie is geïnspireerd door de 'boho way of life and the connection with nature' en dat zien we zeker terug!

  ✰

Vandaag is het feest! De verkoop van Z8 is gestart en we gaan de eerste 50 Z8 kopers heel blij maken met een toffe Z8 shopper én een leuke Z8 sleutelhanger. Dus ben jij er als de kippen bij? Dan heb je kans dat je de Z8 surprise erbij krijgt! Onwijs leuk want de Z8 shopper is ideaal voor een dagje op stap, maar ook voor de boodschappen. En van een leuke unieke Z8 sleutelhanger worden de kids zeker blij! Zolang de voorraad strekt doen we ook bij de bestellingen de Z8 magazine zodat je lekker inspiratie kunt opdoen. Shop de Z8 wintercollectie bij ons online of kom gezellig even passen in een van onze winkels aan de kust onder genot van een lekker bakkie. We helpen jullie graag Wij gaan gauw aan de slag om alle bestellingen in te pakken. Ontzettend bedankt allemaal voor het bestellen, we zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.