Categorieën

Back2School!

31 augustus 2022 | Blog

It’s time to go back2school

Hooray hooray! De scholen gaan weer beginnen -of zijn zelfs al begonnen. Heb je een fijne vakantie gehad? Wij wel en zijn er weer helemaal klaar voor! Werk aan de winkel, want de nieuwe collecties druppelen een voor een binnen! Uiteraard ook voor alle kanjers die weer naar school mogen. Een nieuwe back to school outfit mag natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast.

   ✰

We hebben speciaal voor jullie een Back2School collectie van Vingino ingekocht en deze items mogen we in samenwerking met Vingino meteen aanbieden met een leuke korting! Zo shop je dus een spikplinter nieuwe kidscollectie met gewoon 20%! We vinden de purple Sieneke pants in combinatie met de Nolita sweater echt geweldig! En voor de boys een toffe spijkerbroek met flex fit om te combineren met een fijne hoodie. Maar in deze Back2School collectie van Vingino shop je ook gewoon jongens- en meisjes (reversible) winterjassen met korting! En en en en even niet vergeten.. de 7 pack Vingino underwear! Daar kun je lekker de hele week mee vooruit en ben je voorlopig even voorzien. Je shopt de hele Back2School collectie van Vingino alleen hier online op onze webshop.

 ✰

Ben je al helemaal voorzien van een nieuwe Back2School outfit en zoek je nog een leuke rugzak? De rugzakken van Zebra zijn echt een trend. Vanwege de verschillende maten en modellen tassen is er extra veel keus en is het aan jou om de leukste tas uit te zoeken! Heel nieuw zijn de fluffy tassen met een poesjes gezichtje erop, of voor de jongens stoere vliegtuigen en voetballen. De tassen zijn ook van goede kwaliteit zodat je er heel lang plezier van zult hebben. En mocht Zebra niet helemaal je smaak zijn. Dan hebben we ook nog mooie tassen van Z8, New Era, Beagles Originals, Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

  ✰

Voor alle kids.. weer heel veel succes op school. Jullie doen het vast geweldig! ♥