Categorieën

Barts winteraccessoires

09 november 2021 | Blog

 Barts winter

 Brrr… de kou komt steeds dichterbij. Gelukkig hebben we volop aanbod van heel veel Barts winteraccessoires. Mutsen, sjaals, handschoenen, wantjes, oorwarmers, slofjes en alles wat je nodig hebt deze winter.

 ✰

Barts is een feestje om te dragen. Zo vind je nogal wat kleurrijke items, maar dat vinden de kids geweldig! Je vindt verschillende soorten mutsen op onze shop. Gehaakte mutsen met een te leuke pompon op de bovenkant. Of juist stoere warme beanies in heel veel verschillende kleuren. Ook de hoofdbanden zijn deze winter niet weg te denken en de oorwarmers versturen we de laatste tijd ook steeds vaker naar klanten op. De keuze is reuze voor de newborns maar ook voor volwassenen. Bij vele items staan er leeftijden bij vermeld of bij de mutsen vind je het aantal centimeters van de omtrek. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste maat besteld, handig!

  ✰

Leuk is als de muts match bij de sjaal en nog leuker is natuurlijk ook met bijpassende handschoenen of wanten. Vele items zijn als set ingekocht dus matchen volledig met elkaar. Deze set heeft ook dezelfde benaming en zo weet je zeker dat het écht een set is. Maar wie zegt dat het persé een set moet zijn? Smaken verschillen, maar vele Barts items van een andere kleur of materiaal zijn juist heel leuk te combineren met een compleet ander materiaal en kleur. In de Barts puppet handschoentjes vind je heel veel kleurtjes dus daar match je ook gemakkelijk een sjaal of muts mee. Over de puppet handschoentjes gesproken.. heb je ze gezien? Ze zijn echt te leuk! Met op elke vinger een gezichtje of dier.. echt grappig. En wie is er fan van glitters? Sommige oorwarmers hebben glitters en zelfs kattenoortjes voor de liefhebbers. Kortom, of je van kleur houdt, effen stof, glitters, neon en noem maar op... je vind het allemaal in de Barts wintercollectie van 2021/2022!