Categorieën

De top Vingino jeans

02 november 2021 | Blog

Vingino jeans

 30 soorten Vingino jeans vind je op onze webshop -> klik hier.

 

Laatst was Tanja, onze vertegenwoordiger van Vingino bij ons op bezoek. Ons hele team zat bij elkaar onder genot van een bakje koffie en een plakje cake. Tanja vertelde ons wat er allemaal bij Vingino op de planning staat. Welke acties komen eraan? Hoe ziet de nieuwe collectie eruit? Met welke BN’er hebben ze het nieuwe seizoen een samenwerking? We kregen het allemaal te horen. Maar ook kregen we extra uitleg over de soorten jeans die we in ons assortiment hebben. Er zijn namelijk vele modellen met allemaal een andere fit. Benieuwd welke fit het best bij jouw kind past? Lees gerust verder.  

  ✰

VINGINO SUPER SOFT JEANS
Deze jeans zit heerlijk en shop je in verschillende kleuren en wassingen. Doordat het model skinny fit is, sluit deze mooi aan. De naam zegt het wellicht al, de super soft broeken van Vingino zijn zacht waardoor deze als gegoten zitten. Het materiaal schuurt niet op de benen en de stof rekt goed mee zodat alle kids gewoon lekker kunnen rennen, klimmen en lol maken. De Vingino Amos jeans vallen onder de Super Soft Jeans van Vingino 

  ✰

VINGINO FLEX FIT JEANS

De naam zegt het misschien al.. de Flex Fit broeken van Vingino zijn gemaakt van zeer elastisch materiaal. Daardoor zijn de broeken flexibel en rekken ze aan alle kanten mee, zowel in de breedte als in de lengte. De happy customers van de Flex Fit broeken van Vingino geven aan dat de broek voelt en draagt als een jog jeans maar oogt als een denim broek. Wat wil je nog meer? Op zoek naar een Flex Fit jeans? Kijk dan bij de Vingino Apache jeans, Vingino Bettine jeans of Vingino Britte Cropped flared jeans. 

  ✰

VINGINO 4 WAY STRETCH JEANS

Nog een andere fit is de Vingino 4 Way Stretch. Deze jeans zijn comfortabel en bewegen mee met alle moves die je kids maken. Daarom is ook deze fit een favoriet onder de Vingio fans. Door de elastische en verstelbare tailleband zitten deze jeans extra comfortabel en door de skinny fit sluit deze mooi aan.

  ✰

We zijn natuurlijk van de Vingino jeans kwaliteit gewend. De jeans zijn gemaakt van de meest comfortabele en slijtvaste stoffen. Door de jarenlange ontwikkeling weet Vingino nu precies waar ze moeten zoeken en hebben ze een geweldige zowel basis als seizoens jeans in hun collectie en dus ook bij Humpy.nl