Categorieën

Feetje family pyjama's now online!

24 november 2021 | Blog

Feetje family pyjama’s

 Shop online -->https://www.humpy.nl/feetje/nachtkleding

Whaaaaa! We kunnen het niet geloven.. maar de Feetje family pyjama’s shop je vanaf nuuu online en in onze winkels. Leuk! Met het hele gezin inlcusief papa en mama en de knuffels in dezelfde pyjama op de bank! De kids pyjama shop je in maatje 56 tot 152 en de volwassene versie vanaf maat S-XL. De vorige family editie ging erg hard, de pyjama’s vlogen onze shops uit. Dus wil je niet misgrijpen? Wees er dan echt snel bij. De voorraad is beperkt en dus OP=OP.

 ✰

De meest leuke wafel pyjama’s van Feetje nu ook in de familie variant, wat een feest! Benieuwd hoe de pyjama eruitziet? De grijze variant heeft all-over zwarte tijgerstrepen en is zo leuk en zo stoer voor de boys, maar ook voor de meiden natuurlijk. Beiden pyjama’s zijn unisex dus zelf in te vullen, wat jij leuk vindt. De andere variant heeft de meest populaire print: leopard in mooie nude kleuren. De pyjama’s zijn heerlijk! Net zoals we gewend zijn van de andere Feetje wafel pyjama’s. En weet je wat nou ook zo leuk is? Er is ook een pyjama voor de knuffels in dezelfde print! Deze shop je voor 5 euro, nou als dat geen leuk schoenkadootje is..

  ✰

Extra leuk aan deze collectie zijn natuurlijk de volwassene pyjama’s! Ook in de tijger en panter variant dus het gezin kan twinnen met elkaar. De volwassene variant valt eerder groter dan kleiner dus bij twijfel adviseren we een maatje kleiner te nemen. De broek met name valt best ruim, maar hey, het blijft een pyjama he.. die moet ook lekker comfy zitten. In deze adults pyjama vind je steekzakken aan de zijkant van de broek, ideaal! Dus alles bij elkaar is de pyjama comfy, handig en we weten dat de pyjama’s van Feetje altijd lekker warm zijn. En? Wat denk je? Ga jij bestellen?

  ✰

Met de feestdagen in aantocht zijn deze Feetje family pyjama’s echt een mega leuk Sint of Kerst kadootje. Leuk voor de kids want die vinden het fantastisch om te kunnen twinnen met hun papa en mama.