Categorieën

Feetje summer specials

17 juni 2021 | Blog

Feetje summer specials

 NOW ONLINE --> Klik hier.

Heppie de peppie! Afgelopen week is de verkoop gestart van 2 gloednieuwe Feetje pyjama’s.  Er zijn namelijk 2 nieuwe kleuren bij gekomen en dat vonden wij, en de Feetje fans natuurlijk erg leuk! Deze kleuren vallen onder de Feetje summer specials en hebben dus een vrolijk tintje. Ben je benieuwd welke kleuren erbij zijn gekomen? Dat vertellen we je hieronder.

  ✰

Summer specials! De nieuwe kleuren Feetje pyjama’s zijn groen en roze. We zijn helemaal weg van de roze variant. De roze summer special heeft een heerlijk zomers tintje en neigt een beetje naar de neon kleur. Deze pyjama is zo leuk voor de meiden vanaf maat 56 tot 152. Zo leuk, want.. de zusjes, nichtjes en vriendinnetjes kunnen twinnen! Maar dat kan natuurlijk ook met de groene summer special variant. Deze is namelijk unisex en ook verkrijgbaar vanaf maatje 56 tot 152. De groene feetje pyjama heeft een mooie warme kleur. En als je een Feetje fan bent, dan weet je dat er al een groene variant in het assortiment zit. Maar er zit toch wel veel kleurverschil tussen de beiden pyjama’s. De groene Feetje wafel summer special pyjama is nu al onze favoriet.

  ✰

Doordat deze twee nieuwe kleuren verkocht worden als summer special, is de collectie limited. We hebben een beperkte voorraad waardoor we er altijd bij moeten vermelden… OP=OP! Dus.. wil je nog een pyjama? Wacht dan niet te lang want als de voorraad op is bij de leverancier, kunnen we deze helaas niet meer nabestellen. En mocht je helaas al misgrijpen? Ooops.. dat is balen! Gelukkig hebben we nog wel heel veel andere leuke Feetje wafel pyjama’s, namelijk 26 varianten. Keus zat zou je zeggen ☺.