Categorieën

Fotoshoot Zomer '23

17 maart 2023 | Blog

Fotoshoot zomer 2023

Vorige week stond er iets heel leuks op de planning, namelijk de Humpy fotoshoot! Dit keer bij Strandpaviljoen Surf and Beach in Katwijk. Laatst gingen we op zoek naar modelletjes en plaatste we een modellen oproep op Instagram. Daar werd massaal op gereageerd, erg leuk, thanks allemaal. Jammer genoeg hebben we een beperkt aantal plekken en daar zijn 7 geweldige modelletjes uitgerold: Anouk, Tygo, Cas, Roos, Lina, Livi en Mayson. 

Modelletjes.. check, fotograaf.. check, locatie.. check. De meest leuke kids outfits werden samengesteld voor ieder modelletje. Merken als Daily7, Nik&Nik, Scotch&Soda, Tommy Hilfiger, Indian Blue Jeans, Geisha meisjeskleding, Airforce, Vingino en AI&KO. Alles was geregeld dus hop, richting het strand. We hoopten uiteraard op een zonnetje, maar eenmal zover was het wel hilarisch dat we de zomercollectie gingen shooten terwijl het buiten erg koud was en het zelfs sneeuwde! Maar gelukkig zaten we warm en droog. Strandpaviljoen Surf and Beach bedankt dat we jullie prachtige locatie mochten gebruiken, daar waren we heel blij mee. Dus lieve lezer, als je eens in de buurt van Katwijk ZH bent, echt de moeite waard om hier even langs te gaan voor een lekker bakkie, borreltje of natuurlijk ontbijt, lunch of diner. Ook Ilse van Social Inspiration willen we heel erg bedanken voor het maken van de geweldige foto's, je deed het super en ook heel leuk en lief met de kids.

De fotoshoot was geslaagd, de kids deden het ook enorm goed en we zijn erg blij met de foto's. Eigen foto's zijn toch net even leuker en specialer dan de sfeerfoto's van de leveranciers. We gebruiken deze ook voor vele doelen, maar vinden het ook onzettend leuk om een Humpy fotoshoot te organiseren. Ben je benieuwd naar de foto's? Bekijk ze deels allemaal hieronder, maar spot ze ook op social media en natuurlijk op onze website.