Categorieën

Humpy Autumn Shoot

25 oktober 2022 | Blog

Humpy Autumn fotoshoot 

Hi lieve lezer, leuk dat je er bent! Zoals je misschien wel van ons gewend bent doen wij meerdere keren per jaar een eigen toffe Humpy shoot met kidsmodellen die zich opgeven bij ons. Laatst haddden we de herfst shoot en mochten we foto's maken bij de Indoorvolkstuin in Rijnsburg, echt een top locatie was dat! Van te voren hebben onze toppers Angeline en Doreen de kids(models) benaderd, kledingsets samengesteld, alles verzameld en meegenomen naar de locatie. Uiteraard was Lianne van @joybylianne_fotografie van de partij voor de mooiste foto's, we hebben nog geen shoot gehad zonder haar dus zijn er erg erg erg blij mee. 

De modelletjes deze shoot waren Juul @julie_leenen_kidsmodel, Sam @sam.versteeg19, Nova @nova_dutch, Jens en Nathan.

Wat deden ze het goed en wat zijn de foto's gaaf geworden! We hebben verschillende merken met elkaar gecombineerd voor de meest leuke outfits. Je shopt alle sets uiteraard bij ons online op onze webshop en natuurlijk ook in onze stenen winkels. Deze herfstshoot hebben we veel van Tommy Hilfiger geshoot, dit merk is dit seizoen echt geweldig voor de tieners. Mooie warme winterjassen, toffe sweaters en hoodies en Tommy Hilfiger shirts. Ook Vingino was een favoriet deze shoot voor de jongens en meiden. We hebben een mega aanbod van Vingino winterjassen en laten je hier dus een aantal stuks zien. Ook Daily7 wilde we heel graag shooten, we zijn helemaal weg van de te leuke teddy en gehaakte sweaters en combineren Daily7 easy peasy met Indian Blue Jeans. Ohja! Weet je wel merk we ook deze herfst shoot terug wilde laten komen? De Hublot regenjasjes met de meest leuke Druppies regenlaarsjes, want een herfstseizoen in NL betekend uiteraard ook regen. En dan zijn we nu bij het laatste merk aangekomen waar we ook helemaal weg van zijn.. dat is Scotch&Soda kids. Mooie winterjassen en de trend van nu.. college jackets. 

Ben je benieuwd naar de foto's? Zie een kleine preview hieronder of neem natuurlijk een kijkje op onze Insta en met name deze fantastische Insta reeel --> kijk hier

Zie je iets leuks, maar kun je het online niet vinden? Stuur gerust even een mailtje naar marjolein@humpy.nl, ik help je graag verder.