Kerstoutfits 2021

Kerst

 Shop online -->https://www.humpy.nl/kerst-outfits

Make it a december to remember! Aftellen.. de feestdagen staan voor de deur. De partyoutfits mogen natuurlijk niet ontbreken en ook dit seizoen hangt er een leuk party aanbod in de winkels en online. De partycollectie van Z8 vloog de shops uit, de toffe partycollectie van Vingino by Senna shop je zelfs in de sale en dan nog de nette- maar ook stoere collectie van Vingino by Daley Blind. Niet te missen zijn de Opposuits pakken en overhemden en natuurlijk hier en daar a little sparkle tussen de Geisha collectie.

 ✰

Z8 Party ~ Zo leuk! Voor de boys kleine overhemdjes met schattig zwart strikje. Het strikje is afneembaar dus zo het hele jaar door te dragen. Leuk met de bijpassende Z8 Dorian broek eronder, gel in het haar en de kleine is klaar. Voor de meiden hele lieve party jurkjes met luipaardenprint. Shiny Z8 Giselle legging eronder en laat het feestje beginnen! Shop de Z8 feestcollectie vanaf maat 50 tot 74 + 80 tot 146.

  ✰

Vingino Party ~ Mooie, maar ook nette jeans gemaakt van hele fijne stoffen. Heel gaaf voor de boys in combinatie met de Turtle neck van Indian Blue Jeans, of de v-neck knitwear van Rellix. Of wat dacht je van een mooie overhemd van Tommy Hilfiger met pullover? Zó leuk voor de feestdagen. En voor de sportieve kids, de nieuwe collectie van Vingino x Daley Blind is ook een feestje om te dragen. En voor de meiden? De items van Vingino by Senna Bellod zijn té leuk voor de meiden. Flared pants, blouses, spencers en fake leather.. alles wat je nodig hebt! 

  ✰

Zo kunnen we nog wel even doorgaan want we zijn erg enthousiast. Maar misschien moet je zelf ook even kijken naar het aanbod ☺. Veel plezier!