Categorieën

Modeshow in Katwijk

17 mei 2022 | Blog

 

Jaa! De modeshow

Zoals jullie misschien wel weten zit een van onze stenen winkels gevestigd in de mooie badplaats Katwijk aan Zee. Afgelopen weekend was het feest in het centrum van Katwijk. Vanuit de winkeliersvereniging Zeezijde Katwijk werd er een modeshow georganiseerd op de Princestraat waarin alle winkels hun nieuwe collecties mochten showen. Vele kledingwinkels, brillenwinkels, snoepwinkels en schoenenwinkels deden mee en natuurlijk waren wij ook van de partij!

  ✰

De dag begon met een heerlijk zonnetje, de shiny loper werd uitgerold, de stoelen werden klaar gezet, de muziek gaf gelijk sfeer en de modeshow kon beginnen, yes! Er waren 4 rondes en ook elke ronde liepen er meerdere kids mee in de kleding van Humpy. Onze collega’s Angeline en Linda waren deze dag aanwezig om de kids te stylen met onze outfits en er samen met de kids een gezellige dag van maken. Ze stonden te popelen! Even op ons beurt wachten want we waren elke ronde als laatst aan de beurt en dan was het zover.. door de leuke presentator werd kort verteld over Humpy en de kinderkleding die de kids droegen.

  ✰

Het was onwijs gezellig en ook erg druk in het centrum. Elke ronde liepen er 4 Humpy modelletjes mee met de show. Er zijn verschillende merken geshowd! Mooie zomerjasjes en flarebroeken van Z8, zomerse en kleurrijke Vingino outfits van de high summer collectie, chique kleding van Le Chic en voor de boys ook Rellix! De zonnehoedjes van Barts werden tevoorschijn gehaald en om de outfits af te stylen liepen de kids op de slippers van dit seizoen. Het was een fantastische dag! Volgend jaar weer.