Categorieën

Nieuw bij Humpy: Sofie Schnoor

07 februari 2023 | Blog

 

Sofie Schnoor

Het is alweer even geleden dat we een blog hebben gepost. Maar niet zonder reden eigenlijk want we waren even druk met alle voorbereidingen van de lanceringen van alle nieuwe kidscollecties. En en en en… ook het verwerken van een nieuw ingekocht merk: Sofie Schnoor!

Maak kennis met Sofie Schnoor. Hello, nice to meet you! Ben jij bekend met het merk? Sofie Schnoor komt uit Denemarken en is opgericht door Sofie. Het merk heeft verschillende collecties voor dames, meisjes, sport, baby-en woonaccessoires. Het Deense merk ontwerpt kleding voor modieuze vrouwen en moeders en bevat veel soorten printjes en casual looks. De items van Sofie Schnoor vind je niet op elke hoek van de straat, dat maakt de collectie exclusief en apart. Maar nu vind je de meisjescollectie van Sofie Schnoor bij ons online op onze webshop én bij Humpy Noordwijk

Yaay, ingekocht door Humpy! Vanaf dit seizoen hebben we Sofie Schnoor ingekocht voor een mooie aanvulling op ons aanbod. De collectie is voor de meiden tussen de 10 tot 16 jaar. Deze zomer lekker kleurrijk met de kleuren koraal roze en groen in combinatie met beige en antiek wit. We showen hieronder wel even de complete collectie tot nu toe. Dan zie je gelijk dat deze nieuwe meisjescollectie echt té gek is! Een mix van verschillende soorten zachte materialen van hoogwaardige kwaliteit.

 

 

En, wat vind je ervan? Té leuk toch? Verkrijgbaar vanaf €24,95. Bekijk de gehele Sofie Schnoor collectie online.