Categorieën

Nieuw! Jubel & Sturdy

26 juli 2022 | Blog

Jubel & Sturdy

Jaa! Voor alle jongens en meisjes vanaf maat 92 tot 140 hebben we een te leuke collectie van Jubel en Sturdy! De eerste winterthema’s zijn geleverd en mochten afgelopen vrijdag starten met de verkoop in de winkels en online. Super leuk en dat blijft ook altijd spannend! Maar gezien de collectie wisten we eigenlijk al dat we het druk gingen krijgen met de bestellingen, en ja hoor! Ook het weekend is er flink besteld. Dus lieve klanten, bedankt allemaal voor het bestellen, jullie zijn de beste!

  ✰

Heb je de collectie al gezien.. of niet? De Jubel collectie voor de meisjes staat voor vrolijkheid en positiviteit. Daarom worden we altijd zo blij van de collectie en weten we ook dat kleding van Jubel voor elke gelegenheid te dragen is en ook door de perfecte kwaliteit lang meegaat. En Sturdy is geweldig voor de stoere boys die altijd op pad zijn op zoek naar avontuur. We zijn ontzettend blij dat we deze 2 geweldige merken in ons assortiment hebben want ze behoren ook tot de top 5 van de merken die wij verkopen.

Jubel – Made Of Magic. Te leuke meidencollectie gevuld met heerlijke printjes, kleuren en materialen. De collectie is gebaseerd op de 80’s. Felle kleuren, peace tekens, drukke printjes, flared broeken en vetgedrukte letters als opdruk. Maar natuurlijk ontbreken de fluffy giletjes en jasjes niet en de ruches want die zien we deze winter ook weer lekker terugkomen. Makkelijk is dat je alles van de Made Of Magic thema met elkaar kunt matchen, helemaal zoals jij dat wilt! En om de outfit helemaal af te maken scoor je bij elke outfit een mooie haarband of een warme maillot. 

  ✰

Sturdy – Ticket To Fun. Een avontuurlijke jongenscollectie met stoere broeken van verschillende materialen, toffe shirts met lange mouwen en ook sweaters en hoodies. Een collectie voor de echte durfals, stuntmannen en echte avonturiers. De printjes die je op de kleding ziet is symboliseert alles wat ‘fun’ is, net zoals de thema naam van deze Sturdy jongenscollectie. De kleuren camel en marine stelen de show, we zijn er weg van! Ook bij deze collectie is het niet moeilijk om een complete outfit te shoppen, alles van dit thema match met elkaar zodat je binnen no time een toffe set hebt helemaal naar jouw wensen. Zelfs de sokken matchen! 

De leveringen van Jubel en Sturdy worden altijd gelanceerd in verschillende thema's, dus ook meerdere drops. In augustus verwachten we een nieuwe levering, whoee! We kunnen, denk net zoals jij, nu al niet meer wachten! Wil je dit nieuws niet missen? Volg ons dan op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.