Categorieën

Shootday!

20 juli 2021 | Blog

Shoot day!

N I K  &  N I K

Laatst hadden we een super toffe fotoshoot op de planning met een fotograaf en 2 knappe modelletjes. Dit proberen we eens in de zoveel tijd te doen en het is ook echt super leuk om te doen met toffe resultaten. De modelletjes van deze shoot waren Siënne Verlangen en Meggy Verlangen. Het zijn 2 zusjes en dat zou je eigenlijk niet zeggen als je ze naast elkaar zet, dat maakt het zó leuk! Jullie moeten maar eens kijken op hun profiel want deze modelletjes staan regelmatig bij kinderkledingmerken als Z8, Le Chic en meer… Je vind ze op Instagram en Facebook en vinden het natuurlijk leuk als je hun gaat volgen.

  ✰

Het was een mooie maandagmiddag. Het zonnetje scheen. We besloten de nieuwe collectie van Nik&Nik te shooten in het badplaatsje Katwijk aan Zee waar ook onze winkel te vinden is. Na het uitzoeken van de Nik&Nik outfits bij Humpy Katwijk liepen we even langs bij Douglas Katwijk. De modellen kregen een mooi makeupje op en we’re ready for shoot! Eerst op een toffe locatie rondom de Oude Kerk in Katwijk en daarna natuurlijk op het strand. Ben je dan ook zo benieuwd naar de fotograaf? Dat was Jannes van @jannesphoto. Jannes maakte er een feestje van voor de modellen want die hadden het erg naar hun zin. Na een uurtje shooten stonden alle outfits erop, na afloop lekker even afkoelen met een ijsje en dan.. dan is het wachten tot de foto’s bewerkt zijn.

De foto’s zijn te gek geworden! We gebruiken deze voor onze social media en ter promotie op onze webshop. We willen Siënne & Meggy super bedanken voor hun inzet, maar natuurlijk ook de fotograaf. Bedankt allemaal ♥! Over een paar weken gaan we de wintercollectie alweer shooten. We willen hier een toffe shoot dag van maken. Mocht je nou iemand kennen die dolgraag mee wil doen, stuur gerust even een berichtje.