Categorieën

Team uitje!

29 juni 2022 | Blog

Op stap met team Humpy!

Whoee! Op naar het hoofdkantoor van Vingino in Ermelo!

Enige tijd geleden zijn we door Vingino uitgenodigd om met z'n allen een kijkje te nemen in het hoofdkantoor en magazijn van Vingino. Gisteren was het zover! De winkels gingen even een uurtje eerder dicht zodat wij met z'n allen richting Ermelo konden gaan. We keken er allemaal naar uit want het is daarnaast ook heel leuk om als collega's allemaal bij elkaar te komen. We zien elkaar zelden allemaal tegelijkertijd doordat ons team verdeeld is over 2 winkels en een magazijn. Omdat we Vingino al zo lang in ons assortiment hebben, zijn wij, als medewerkers, ook wel erg benieuwd hoe Vingino er nou eigenlijk uitziet. Hoe gaan ze te werk en wie werken er allemaal?

  ✰

Wat betekent Vingino voor Humpy? Eerlijk? Heel veel! 17 jaar geleden werd Humpy overgenomen door Melchior en Mariska, dat zijn de huidige eigenaren van Humpy Kids & Teens. Het is dus ook 17 jaar geleden dat we begonnen met de verkoop van een paar Vingino jeans en tot op de dag van vandaag verkopen we duizenden stuks Vingino. De samenwerking tussen Vingino en Humpy is bijzonder na zoveel jaar. De sfeer is leuk, het contact is goed en ook Vingino past zich net als ons, aan met de tijd en staan altijd open voor veranderingen.

✰ 

Even terug naar gisteren... met open armen én champagne zijn we ontvangen in een ontzettend gaaf pand van Vingino. Er stond een prachtig gedekte tafel en leuke goodiebags voor ons klaar als verrassing. De chefkok van Vingino was aanwezig en samen met Jan (de directeur van Vingino) zorgde hij voor een uniek 4 gangen diner. Tijdens het eten werd er verteld over de geschiedenis van Vingino, maar ook hoe het nu gaat en wat de toekomstplannen zijn. De eerste gerechten werden geserveerd en wat zag dat er prachtig uit. Na de 2 gangen mochten we meelopen naar het magazijn van Vingino welke op hetzelfde bedrijventerrein zit gevestigd. Daar lieten ze zien hoe ze te werk gaan, welke afdelingen er zijn en ook dit was weer een heel gaaf pand om te zien. Eenmaal terug werden we als verrassing met het team op de foto gezet in de fotostudio van Vingino, dat duurde wel even hoor met zoveel vrouwen haha, maar het is gelukt! Daarna hebben we nog genoten van een toetje en kregen we sneak peek's te zien van de aankomende Vingino zomercollectie 2023 en sloten we af met een lekker bakkie. Lieve Vingino, we vonden het een eer! Het was enorm gezellig met lekker eten en veel enthousiasme. Bedankt! 

✰ 

Benieuwd naar ons uitje? Bekijk hier de Instagram reel