Categorieën

Vakantie sale

13 juli 2021 | Blog

Vakantie sale

 

Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat we verschillende leuke kortingen op onze webshop hebben staan. Uiteraard gelden deze kortingen ook in onze winkels in de leukste badplaatsen van Nederland: Katwijk en Noordwijk aan Zee. Het is tijd om met vakantie te gaan en daar horen natuurlijk vakantie outfits bij! Lucky you.. want de vakantie outfits van de kids shop je lekker met korting!

Vorige week gaven we -20% korting op alle zwemkleding, slippers en sandalen. De actie verliep zo goed dat we besloten hebben de actie speciaal voor jullie nog een week te verlengen. De actie is nu geldig tot zondag 18 juli.  Dus… tijd om de kasten uit te pluizen. Welke zwembroeken zijn te klein geworden? Welke bikini’s zijn verkleurd? Bestel de zwemkleding nu nog met -20% korting! We hebben verschillende merken online staan en in de winkel hangen. ☞ zwembroeken van Airforce, ☞ zwembroeken van Ballin Amsterdam,  ☞ zwembroeken en bikini’s van Calvin Klein, ☞ zwembroeken van Malelions Junior,☞ bikini’s van O’Neill, ☞ bikini’s van Protest en meer…

Naast de zwemkleding zijn ook de slippers en sandalen in de aanbieding! In ons assortiment is volop keus voor kids vanaf maatje 20 tot 42. De Kipling sandalen zijn een favoriet onder onze fans. De sandalen zijn gemaakt van echt leer, zool van kurk en een goed voetbed. De Kipling sandaaltjes shop je nu met -20% korting en zijn op voorraad in verschillende kleuren en printjes. Maar hou je meer van makkelijke slides en slippers die tegen water kunnen? Dan is het aanbod van Havaianas en O’Neill perfect! Hippe en kleurrijke slippers, printje hier, glittertje daar en ze lopen fantastisch. Leuk voor de mini’s zijn de Havaianas baby classics. Deze slippers hebben een bandje aan de achterkant waardoor het voetje goed vastzit. Wacht niet te lang en bestel nog snel met -20% korting!