Categorieën

Vingino new arrivals

24 juni 2021 | Blog

Vingino

N E W  A R R I V A L S

Een van onze bestverkochte merken, zowel in de winkel als online: Vingino! We zijn echt fan van de Vingino kindercollecties. Ze maken gebruik van de beste materialen, zoeken de laatste trends op, hebben de leukste samenwerkingen met vele Bekende Nederlanders en maken elk outfit tot een feestje. Gelukkig levert Vingino continue nieuwe collecties, dan zijn wij weer blij want dan mogen we de winkels weer stylen en staat de collectie ook weer fris op onze webshop. Benieuwd welke collecties we op dit moment van Vingino hebben? Dat lees je hieronder.

  ✰

Early Fall | De eerste herfstcollectie is binnen, yes! Zo leuk dat er naast de Vingino uitverkoop ook nieuwe collecties zijn. En de Vingino Early Fall collectie kun je natuurlijk stiekem ook al deze maanden dragen. De Vingino Early Fall collection heeft namelijk lichte kleurtjes, witte Vingino broeken, korte Vingino rokjes, Vingino blouses en we zien ook Tie dye! Vooral de Vingino jeans vallen bij de Vingino fans goed in de smaak. Logisch, want ze zitten lekker, zijn gemaakt van fijne stofjes en hebben een goede pasvorm voor de meeste kids. De Vingino early fall collection shop je vanaf maatje 104 tot 164. Ben je benieuwd naar de laatste Vingino trends? Kijk dan hier.

  ✰

Vingino x Daley Blind collection. Voor de 3e x lanceert Vingino een kindercollectie in samenwerking met niemand minder dan Daley Blind! De afgelopen collecties vielen zo goed in de smaak dat we dit seizoen ook de mini Daley Blind lijn hebben ingekocht. Zo shop je de collectie vanaf maatje 74 tot 116 en maatje 116 tot 176. De Vingino x Daley Blind mini lijn is een sportieve collectie en bestaat uit Vingino shorts, Vingino shirts en Vingino hoodies. Voor de stoere en sportieve mini’s onder ons in dit echt een hele leuke collectie. Voor de boys vanaf maatje 116 hebben we een extra grote collectie ingekocht. De kleuren uit de nieuwste Daley Blind collectie zijn uniek. Het is namelijk een combinatie tussen Maroon Red en Dark Blue, erg gaaf! De Daley Blind shirtjes zijn top en shop je vanaf €29,99 in verschillende kleuren. Maar we zijn ook helemaal weg van de mooie Vingino polo's. Het geeft een nette look en valt zeer snel in de smaak bij de boys die inmiddels wel weten wat ze willen dragen. Jeansje eronder of juist de Vingino x Daley Blind Rambor short en het outfit is af! Dus.. ben jij een boys mom? Zijn jullie fan van Daley Blind? Dan is het natuurlijk super leuk om als fan de kleding te dragen.

 ✰

We wensen je veel shopplezier!