Categorieën

Z8 Backpacks online!

18 augustus 2021 | Blog

Hoi lieve Z8 fans.

 ✰

Hier zijn ze dan… de Z8 Backpacks! Het was een leuke verrassing toen we vorige week te horen kregen dat de verkoop van de Z8 Backpacks 18 augustus 9:00 uur werd. Drop 1 van de Z8 wintercollectie gaat later in de verkoop, namelijk op 27 augustus om 9:00 uur. Maar nu eerst de Z8 Backpacks, yes!

 ✰

De vakantie vliegt voorbij, nog eventjes en de kids mogen weer terug naar school. Spannend voor iedereen, maar vooral voor de kleintjes. Met de Z8 backpack ben je goed voorbereid en maakt het nog een stukje leuker om naar school te gaan. Misschien handig om te weten dat je in de tas aan de zijkant een elastiek vind om de beker in te doen en een extra vak. De tas is ongeveer 33 cm hoog, 30 cm breed en 10 cm diep. Op de voorkant zit een extra vakje met ritssluiting. Deze is ongeveer 20 cm breedt en 16 cm hoog. Zie je jouw kleintje al gaan? Ja hé?! Nou zijn de tassen van Z8 super populair en mochten er meer kindjes zijn op school met deze tas? Geen probleem, op de achterkant zit een applicatie waar je de naam op kunt schrijven. Zo worden er geen tasjes door elkaar gehaald, slim! 

 ✰

Er zijn 3 soorten Z8 backpacks. De meeste tassen zijn unisex dus zowel voor jongens als door meisjes te gebruiken. Doordat het 3 compleet andere tassen zijn is de keus heel divers. Oke, we beginnen met de Z8 Backpack voor de meiden. Deze stevige tas is roestbruin met een all over hartjes print. De dragers zijn licht van kleur en als extra detail spotten we een regenboog aan het ritssluiting. Dan krijgen we de lichtbruine Z8 backpack. Deze heeft een allover print met hippe octopussen. Sometimes I wish I was an octopus, so I could hug you eight times as much. De dragers zijn ook bruin van kleur en dat maakt de tas stoer. Als laatste, maar niet de minst leukste.. de Z8 Backpack spaceman. De tas is zwart van kleur met donkerblauwe dragers en zoals je het misschien al raad, een allover spacemannetjes print. Zo, welke tas is jouw favoriet?

 ✰

De Z8 tassen vind je hier op onze webshop en in onze winkels: Humpy Katwijk + Humpy Noordwijk. Psst! Wist je dat de Z8 tassen planet proof zijn? De Z8 backpacks zijn namelijk gemaakt van rPET. Dat betekent dat er gebruikte plastic flessen gerecycled zijn om de tassen te maken en zorgen we samen voor een duurzame toekomst.