Categorieën

Z8 Limited Edition

24 mei 2022 | Blog

Z8 Limited edition

Nu online --> www.humpy.nl/z8

Misschien heb je de nieuwste collectie van Z8 voorbij zien komen, maar misschien ook niet. Afgelopen vrijdag startte de verkoop van de Z8 Limited Edition Seaweed. Een beperkte voorraad collectie voor de meiden met maatje 80-146. En weet je wat deze collectie nou ook zo leuk maakt.. je shopt deze items meteen al met -30% korting! Dus een spiksplinter nieuwe collectie voor hele fijne prijsjes.

  ✰

Het thema ‘seaweed’ verbindt de hele collectie met elkaar. Seaweed is zeewier uit de zee en zorgt voor een hele speelse maar ook een zomerse print. En dat in combinatie met een mooie lila paarse kleur. In totaal scoor je 3 verschillende outfits van deze Z8 collectie voor meiden. Leuke jurkjes met ruffles, meerlaagse rok, korte pofmouwtjes met een matchende legging eronder, maar ook een heel leuk Z8 shirtje met veel details die je super leuk combineert met het rokje. En nogmaals, al deze items shop je dus gelijk al met korting!

✰ 

Even terug naar de lanceringstijd. Een spannende dag, vrijdag 20 mei om 9:00u mochten we starten. We hebben beperkte voorraad gekregen van Z8, wat natuurlijk logisch is, want eerlijk blijven verdelen hé tussen alle verkooppunten. De collectie shopte je online op onze webshop en in onze beiden stenen winkels in Katwijk en Noordwijk aan Zee. Voor we het wisten was de helft van de collectie al verkocht. Het ging zo snel! Van te voren weten we nooit echt goed hoe zo’n limited edition nou gaat uitpakken, maar dat werd ons al snel duidelijk haha. We hebben gelukkig nog vele maatjes kunnen nabestellen bij de leverancier waardoor sommige maatjes back in stock kwamen. Yaay! En je shopt de collectie nu nog steeds online op onze webshop, maar wacht niet te lang want nu is het echt op = te laat. Veel shopplezier! 

✰ 

Pssst! We verloten via onze social media een outfitje naar keuze! Volg ons op Instagram en Facebook en check een van onze laatste post. Woensdag 25 mei maken we de winnaar bekend! Doe nog snel mee!