Categorieën

Z8 X-MAS edition

16 november 2022 | Blog


Z8 Special Xmas edition

Goed nieuws! Vandaag is de lancering van de Z8 Special Xmas Edition. Een prachtige collectie voor de feestelijke dagen voor de jongens en meiden vanaf maat 80 tot 140. Shop de collectie online op onze webshop of natuurlijk in een van onze stenen winkels in Katwijk en Noordwijk. Wist je dat we een Z8 STAR DEALER ⭐ zijn en daarom de gehele collectie verkopen? 

Girls
GO CHIC in de zwarte partydresses met gouden details en gecombineerd met de zwarte shiny legging Giselle. De Nowy partydress is geweldig! Het tule geeft een feestelijke look en combinatie met gouden details en schattige ruffles. STAY ON TREND met de cropped longsleeve top Emilien met sierlijke ruffles in combinatie met de heerlijke golden hour flared velvet Z8 pants Myrthe.

Boys
CASUAL CHIC is de mooie all time favourite Z8 Baas blouse. Dit keer in een feestelijke kleur, namelijk teal deal. Deze X-MAS Baas heeft een zwarte afneembare strik en fancy knopen. Om het perfecte party outfit te creeren match je de Baas blouse met de grey melange Z8 pants Taco! Maar ook de Z8 Dago broek of de Z8 Kris broek zijn een plaatje onder de Baas blouse.