Categorieën

Zusss baby! Nieuw bij Humpy

07 juni 2022 | Blog

Zusss babykleding- en accessoires

Shop hier --> www.humpy.nl/zusss

Yaaay! Nieuw in ons assortiment.. een hele speciale, ontzettend leuke collectie voor de allerkleinsten. Yes, we hebben het over de babycollectie van Zusss. Spiksplinternieuw bij ons op onze webshop en ook verkrijgbaar in onze beiden winkels. We zijn heel enthousiast en willen de collectie graag aan je showen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

  ✰

We zijn blij met onze webshop en onze winkels. Dagelijks krijgen we reviews via Kiyoh op onze webshop waar onze klanten hun beoordeling achterlaten. Wist je dat 93% ons aanbeveelt? Daar zijn we super trots op! Maar.. toch zijn we ook bezig met de gedachtes hoe we ons kunnen verbeteren en natuurlijk vinden we het ook leuk om veel nieuwe klanten welkom te heten op onze website en in onze winkels. Kunnen we misschien ons aanbod nog beter maken? Met die gedachtes kwamen we uiteindelijk bij Zusss uit! Want.. de babykleding en accessoires van Zusss vinden we een ontzettend leuke aanvulling in ons assortiment.  

✰ 

Welkom Zusss babycollectie! Wat ben je leuk! De babycollectie van Zusss bestaat uit lieve babykleding maar ook mooie accessoires voor op de babykamer. De babykleding van Zusss shop je vanaf maat 50 tot 80, dus wist je dat deze kleding ook ontzettend leuk is om als (kraam)cadeau te geven? Door het gebruik van natuurlijke materialen springt de Zusss collectie eruit met gebreide babyvestjes, schattige babyslofjes, rompertjes (met lange en korte mouw), maar ook boxpakjes, mutsjes, slabbetjes en hydrofiele doeken. Ohh en de speendoekjes zijn ook zo leuk! Hier staat de tekst ‘lief klein zonnetje’ op, dat is toch te schattig?!

✰ 

Zoals we al zeiden, naast de kledingcollectie hebben we ook Zusss babykamer accessoires ingekocht. Jaaa! Een leuke houten spiegel in de vorm van een hartje, of de linnen opbergmandjes, maar ook een schattige houten deurhanger met de tekst: ‘Sttt.. hier slaapt mijn lief klein zonnetje’ en niet vergeten de leuke bijtringen of de houten mijlpaalkaartjes. En weet je wat ook zo leuk is? De houten spaarpotjes. Dit wil je toch wel als cadeau geven aan de kersverse mama met haar pasgeboren baby’tje?! Van Zusss verkopen we ook kadoverpakking om het cadeau geheel in Zusss style te geven met een Zusss wenskaart erbij. Leuk om als cadeau te geven, maar al helemaal om als cadeau te krijgen!

✰ 

Neem nu snel maar even een kijkje bij Zusss op onze webshop of in onze winkels want jij bent zeker te weten ook erg enthousiast! Veel shopplezier!