Categorieën

Daily7 zomercollectie

15 maart 2022 | Blog

Yes, de zomerlevering van Daily Seven

Shop de volledige zomercollectie van Daily7 (Daily Seven) hier!

Daily7 is een vrij nieuw merk in ons assortiment. Afgelopen winterperiode zijn we begonnen en al snel werd duidelijk dat dit merk erg geliefd is zowel online op onze webshop als in onze winkels. En dat snappen we wel.. want heb je de nieuwe zomercollectie van Daily 7 al gezien? De collectie is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf maatje 92-128. Je shopt de volledige collectie bij Humpy Noordwijk, Humpy Katwijk en op onze online shop.

  ✰

Wow, wederom een goede aanvulling voor op onze webshop en winkels. De collectie van Daily7 is zeer gevarieerd met een Scandinavische twist en er wordt gebruik gemaakt van vele styles en stoffen. Deze zomer straalt de collectie het cozy gevoel uit in combinatie met frisse kleuren. Waar we niet over uitgepraat raken zijn de Daily7 jeans. Prachtige jeans voor jongens en meisjes met verschillende soorten fits: straight, skinny, jogpants, flared jeans, super skinny, paperbag, mom fit en wide fit. Ja, dat zijn er nogal wat.. maar dat vinden we alleen maar leuk want zo is er voor elke lichaamsbouw wel een geschikte jeans. Vooral de paperbag, mom- en wide fit zien we momenteel veel in het straatbeeld en zijn dus erg erg erg populair! Door de super leuke sfeerbeelden van Daily7 zie je ook net even beter hoe de jeans vallen.

  ✰

Wat is een zomer zonder T-shirts met korte mouwen? Zo willen de kids er het hele jaar wel bij lopen. De shirts van Daily7 voor jongens en meisjes vinden we echt fantastisch. Mooie stoffen, hoogwaardige kwaliteit en een perfecte fit. Onder de shirts vallen voor de boys ook de prachtige Daily7 polo’s. Polo’s hebben altijd een nette uitstraling. Het kan chique zijn, maar ook stoer. We zijn fan van de Daily7 polo’s en je shopt ze in vele verschillende kleuren. Voor de meiden is de Daily7 shirts collectie gevuld met verschillende details. We zien plofmouwtjes, broderie, strikjes, rib ruffle en sleeveless shirts. Dat allemaal in verschillende kleuren en printjes.

  ✰

Dit is het tweede verkoopseizoen van Daily7 bij Humpy en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie reactie. Ben je blij met dit toffe merk of heb je juist wat tips? Mail het gerust even door naar marjolein@humpy.nl. Yes, dat vinden we leuk!