Categorieën

Photo Shoot Day!

22 maart 2022 | Blog

 

Photo Shoot Day!

Begin van het jaar hebben we mooie plannen gemaakt voor het jaar 2022. Ondanks dat we van vele leveranciers hele mooie en toffe sfeerbeelden mogen gebruiken, missen we toch net wat persoonlijke foto’s die perfect bij Humpy passen. Daarom hebben we als onderdeel van onze marketing gekozen voor fotografie en hier een budget voor vrijgemaakt. Yes, we konden van start! Via Instagram hebben we een oproep gedaan en zijn we op zoek gegaan naar vele modelletjes, maar ook een fotograaf. We hebben gigantisch veel reacties gekregen, dank daarvoor! Dat hadden we nooit verwacht en daarom was de keuze ook zeer moeilijk. Maar het is gelukt! De fotoshoot dag kon geregeld worden, yes! Toppertjes Doreen en Angeline zijn meteen aan de slag gegaan met de modelletjes contacteren, de outfits samenstellen, alles verzamelen en natuurlijk hard duimen voor mooi weer.

  ✰

Vorige week was het zover! De modelletjes kwamen naar onze winkel in Katwijk voor een lekker dagje shooten. Onze winkel zit op een prachtige locatie met vele mooie shoot plekjes. We zitten vlakbij de duinen, achter het strand en op 1 minuut loopafstand staat een prachtige kerk met vele mooie hoekjes en een parkje. Via Instagram kwamen we uit bij een hele leuke fotografe: Lianne Jonker van @JoyByLianneFotografie. Zij heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van de kids en die vonden het ook helemaal fantastisch.

  ✰

Er zijn vele merken geshoot. Van tevoren is er een samenstelling gemaakt van wat we graag wilden shooten. Daily7, Quapi Kidswear,Tommy Hilfiger en Feetje voor de kleintjes Morris en Sam. Geisha, Ai&Ko, Vingino, Nik&Nik, Tommy Hilfiger,Scotch&Soda, Like Flo en Calvin Klein voor de grotere kids. Deze top merken vind je allemaal op onze webshop en als je goed kijkt, zie je onze modelletjes ook op onze webshop, zo leuk! En uiteraard gebruiken we de foto’s ook voor onze homepage, nieuwsbrieven en social media. Dus als je benieuwd bent, echt even kijken..

  ✰

De fotoshoot dag is zo goed bevallen dat we alweer een nieuwe datum geprikt hebben.. 13 april, yay! Onze fotografe en nieuwe modelletjes zijn op de hoogte en hebben er zin in. En wij? Wij kijken er natuurlijk ook weer naar uit en zijn al bezig met de voorbereidingen. Mocht je nou ook iemand kennen die dolgraag voor de camera staat? Stuur dan gerust een berichtje op Instagram en wie weet is dat ons nieuwe modelletje.