Categorieën

Feetje zomer 2022

11 januari 2022 | Blog

 

Feetje nieuw!

Maat 50-86. Shop online: Ga naar de webshop

Een nieuw jaar.. nieuwe collecties. Heerlijk, de zomercollecties voor de kids druppelen binnen. Ook de eerste lancering van de Feetje collectie. Vanaf vannacht mochten we starten met de verkoop van 5 gloednieuwe lijntjes! Benieuwd welke? Hier komen ze…

Feetje Shells

Feetje Pomme D’Amour

Feetje No Waves, No Fun

Feetje Happy together

Feetje Blub Club

Je shopt de lijntjes online op onze webshop, maar ook in onze winkels. Nou zijn we helaas nog niet geopend zoals we het zouden willen.. maar we houden moed en zijn uiteraard wel aanwezig in de winkels. Je kunt gerust even langslopen of bellen als je iets wilt hebben.

 ✰

De heerlijke babycollecties van Feetje zijn een feestje voor de zomer. Doordat het vijf verschillende lijntjes zijn, zijn het ook vijf verschillende stylen. Feetje Shells, No Waves No Fun en Happy Together collectie zijn samengesteld met fijne zomerse lichte kleuren. En dat terwijl de Feetje Pomme D’Amour en Blub Club wat harder zijn van kleur, namelijk rood en donkerblauw. Zo is er voor ieder wat wils. Naast dat we enthousiast zijn over de stylen van de collecties, zijn we ook weg van de one liners en de printjes. We zien schelpjes print, eilandjes print, walvissen print en appeltjes print. Een van de leuke one liners is; ‘You Blow Me Away’, ‘Sea ya later’ en ‘Pool Party Crew’.

Zo we gaan snel beginnen met inpakken van de bestellingen want deze stapelen zich snel op. Bedankt weer allemaal voor het bestellen, jullie zijn de beste!