Categorieën

Airforce Kids jassen met korting!

13 december 2022 | Blog

Airforce kids winterjassen SALE

Bekijk hier alle Airforce jassen met korting!

Yes, we zijn gestart met een nieuwe actie! Stiekem geven we nu 30% korting op alle winterjassen van Airforce. Geweldig! Want met deze temperaturen heb je echt een hele fijne en warme winterjas nodig. Er zijn 7 verschillende modellen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben je bekend met de Airforce jassen voor de kids? Deze geweldige jassen shop je bij ons online en bij Humpy Katwijk vanaf maat 140 tot 176. De jassen vallen groot, dus bij twijfel adviseren we een maatje kleiner te bestellen. En niet te lang wachten met bestellen, want de jassen gaan hard in de uitverkoop!

WINDDICHT ☁
De Airforce jassen voor kids zijn winddicht! Dit komt door de juiste kwaliteit van de stof en de goede vulling van 100% polyester

SPATWATERDICHT
Een koude sneeuw- of regenbui? Je kunt gerust op de Airforce jas vertrouwen. De meeste jassen hebben een warme capuchon, hoge kraag en thumb-holes voor extra comfort.

GESCHIKT ALS SKI JAS ⛷
Een ski vakantie op de planning? De jassen van Airforce zijn goed gevoerd en daarom extra warm en geschikt als ski jas.

FAVORIETEN✨
Airforce Snow Parka, Airforce Jade Parka, Airforce 4 Pocket Parka, Airforce 2 Pocket Parka, Airforce Reversible Parka en Airforce Robin Parka